Вход
Потребителско име
Парола
Забравихте паролата си? Изпращане

Какви са цените за GPS проследяване на автомобили

29.05.2017
Всеки, който управлява бизнес би искал да намали излишните си харчове и да се съсредоточи над по-важните проекти, които изискват повече средства и време и в крайна сметка се отплащат стократно.



Инвестицията в GPS устройства за проследяване на автомобили е добра опция, тъй като не изисква огромни вложения, а Ви спестява изключително много. GPS системите станаха много популярни у нас и са предпочитани решения от всички големи компании.



Всъщност GPS проследяването е доста евтина услуга с оглед на това колко много ще спести на бизнеса Ви. Основната й цел е да окаже контрол над фирмените автомобили и да Ви даде достъп до информацията за изминатия път, нивото на горивото, маршрутите и така нататък, тоест – ще намали драстично евентуалните злоупотреби с фирмените ресурси.



Ако вече сте решили да инвестирате в тази услуга и се чудите какви са цените за GPS проследяването, ще Ви кажем, че имате два варианта: да наемете устройство или да го закупите. Първият вариант Ви спестява първоначалните разходи.



GPS 7 е една от компаниите, предлагащи тази услуга на изключително достъпни цени. Ако решите да инвестирате в устройството ще трябва да заплатите първоначална такса от 250 лв., след което разхода Ви ще бъде само 10 лв. на месец. Инвестирайки по този начин ще получите постоянен достъп в реално време до нивото на горивото, маршрута на всеки автомобил, а при необичайна активност веднага ще получите известие.



Разбира се, компанията предлага и друг пакет, който не изисква първоначална инвестиция. Ако изберете този вариант ще Ви струва само 25 лв. на месец. По този начин ще получите достъп до същите услуги, а на практика устройството ще бъде безплатно.



GPS 7 ползва устройства с високо качество, съвместими с над 1000 вида МПС. Те биват монтирани, така че да не нарушават гаранцията на автомобилите. 

Последни обяви