Осветителни тела

Снимки

Информация за собственик

ismos (ismos)
Дата на регистриране: 17.10.2015
Личен адрес: https://www.bbms.bg/ismoslighting/
E-mail адрес: [email protected]
Име на фирмата: Ismos Lighting Srl.
Град: Plovdiv
Телефон: +359878357674
Информация за фирмата: Италианската фирма производител Ismos Lighting Srl., Italy е специализирана в производството на алуминиево оборудване за обществено и частно осветление в модерен стил, подходящи за дълъг живот, безопасни и лесни за приложение.
Опитът от над четиридесет годишна история и емоция, ноу-хау, традиция, дизайн, внимание към детайла и материали, човешкия компонент, многофункционалност, учтивост и достъпност, качество и дълготрайност, опростеност в приложенията и сигурността са основни и важни компонент
Уебсайт: www.ismoslighting.it
Основна информация  
Номер на обявата: BB211075
Заглавие: Осветителни тела
Цена: 00 BGN
Състояние: Нов
Марка: Ismos Lighting
Модел: Italy
Град: Пловдив
Допълнителна информация  
Описание:

Италианската фирма производител Ismos Lighting Srl., Italy е специализирана в производството на алуминиево оборудване за обществено и частно осветление в модерен стил, подходящи за дълъг живот, безопасни и лесни за приложение.
Опитът от над четиридесет годишна история и емоция, ноу-хау, традиция, дизайн, внимание към детайла и материали, човешкия компонент, многофункционалност, учтивост и достъпност, качество и дълготрайност, опростеност в приложенията и сигурността са основни и важни компоненти, които отличават продуктите на ISMOS от други.

 

ФИРМАТА ТЪРСИ ДИСТРИБУТОРИ И ТЪРГОВЦИ НА ЕДРО ЗА БЪЛГАРИЯ. При проявен интерес, моля не се колебайте да се свържете с нас.